H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.    +36 96/510-800    info@carmenetterem.hu
Carmen Étterem Győr - Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.
Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal...
magyar deutsch english
 
 
 
Online foglalás, ajánlatkérés
Business menü, napi menüajánlatok
 
 
 
 
 

Ajánlatkérés

Referenciáink

Rendezvény referenciák
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás
 

Ajándékutalvány

Mi is lehetne kitűnőbb ajándék, mint egy felejthetetlen élmény? Egy fantasztikus, gyertyafényes vacsora, izgalmas, kulináris élvezetek. Ajándékozzon névre szóló, egyediesített éttermi utalványt (voucher) szeretteinek, üzleti partnereinek! Az exkluzív, személyre szabott és alkalomhoz illő voucher elegáns és kedves ajándék, amivel garantáltan örömet fog okozni.
  • Az utalvány értékét Ön határozza meg.
  • A vásárlástól számított 3 munkanapon belül kézhez kapja.
  • Az utalvány 1 évig érvényes.
Mit kell ehhez tennie?
  • Kérjük, minden adatot pontosan megadva töltse ki az alábbi online űrlapot.
  • Ha szeretné, hogy egy adott dátumtól (pl. esküvő napja, születésnap, stb.) legyen érvényes az utalvány, kérjük, írja be a megfelelő mezőbe.
  • Ha szeretne egyedi szöveget az ajándékutalványra, kérjük, írja be a megfelelő mezőbe.
  • Ha szeretne valamilyen egyedi grafikai elemet (pl. családi fotó, illusztráció, céglogó, termékfotó, stb.), kérjük, csatolja az űrlaphoz. Javasoljuk a fájl(ok) tömörített formában (pl. zip) történő küldését.
  • Az űrlap sikeres elküldését követően egy automatikus visszaigazolást fog kapni a további teendőkről a megadott e-mail címre.
 
Amennyiben postán szeretné megkapni az ajándékutalványt:
Az utalvány értékének megfizetését intézheti banki átutalással vagy pénztári befizetéssel (a szükséges adatokat a visszaigazoló e-mail tartalmazza). A díj beérkezését követően postai úton, ajánlott küldeményként megküldjük Önnek a kész voucher-t és a számlát.
 
Amennyiben személyesen kívánja átvenni az ajándékutalványt, úgy a megadott paraméterek alapján elkészítjük a voucher-t, és az átvétel időpontját illetően néhány napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein.
 
Ha az ajándékutalvánnyal kapcsolatban bármi kérdése merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a +36 96/510-800-as telefonszámon.
 

Éttermi ajándékutalvány igénylés

 
Kedvezményezett neve*:
Ajándékutalvány értéke*:
Érvényesség kezdete:
Ajándékutalvány szövege:
Csatolandó fájl:
   (max. 2 MB)
Megrendelő neve*:
Postázási cím*:
Számlázási cím*:
Telefon*:
E-mail cím*:
Üzenet:
Hírlevél:
 Szeretnék feliratkozni a Carmen Étterem hírlevelére.
Ellenőrző kód*:
   Kérem, írja be a képen látható kódot.
 
 
 
 
H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.     Telefon: +36 96/510-800     Fax: +36 96/510-801     E-mail: info@carmenetterem.hu     Web: www.carmenetterem.hu
Üdülési csekk elfogadóhely
Hotel Kálvária****
Magnolia Spa
Cross Bar
Lyoness Partner

Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.