H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.    +36 96/510-800    info@carmenetterem.hu
Carmen Étterem Győr - Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.
Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal...
magyar deutsch english
 
 
 
Online foglalás, ajánlatkérés
Business menü, napi menüajánlatok
 
 
 
 
 

Ajánlatkérés

Referenciáink

Rendezvény referenciák
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás
 

Étterem

A Carmen Étterem a Hotel Kálvária négycsillagos épületében várja Önt. A 2002-ben nyílt étterem névválasztásának ötletét a Győri Balett felejthetetlen előadása adta, melyhez Eöry Emil "Táncosnő" című szobra méltón harmonizál.
 
Az elegáns, valóban színvonalas környezetben felszolgált ételkülönlegességekkel és a hazai pincészetek legkiválóbb boraival igyekszünk felejthetetlenné varázsolni minden egyes alkalmat. Éttermünkben minden bizonnyal Ön is megtalálja az ízlésének megfelelőt: étlapunkon a nemzetközi ízek mellett a magyaros ételek és igazi különlegességek is kellő hangsúllyal szerepelnek. Évszakonként változó szezonális ajánlataink, kulináris élvezetekkel összekötött kulturális rendezvények gazdagítják kínálatunkat.
 
A Carmen Étteremben folyamatosan kiváló minőségre törekszünk, és éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy minőségi eszközökkel dolgozzunk. Ennek eléréséhez járulnak hozzá a Villeroy & Boch éttermi porcelánok, Hepp evőeszközök, Riedel és Spiegelau poharak és a damaszt terítők.
 
Bízunk benne, hogy ételeink harmóniája, kollégáink kitüntető figyelme és tapasztalata az Ön elismerését is kivívja. Számunkra az a legnagyobb öröm, ha naponta kívánhatunk Önnek jó étvágyat!
 

Hasznos tudnivalók

 
Asztalfoglalás
A tökéletes vendégfogadáshoz kérjük, hogy érkezése előtt - lehetőség szerint - foglaljon asztalt, melyet legegyszerűbben telefonon vagy honlapunkon keresztül tehet meg. Amennyiben Ön vagy vendége speciális ellátást - például allergia, ételérzékenység, egyéb egészségügyi- vagy életviteli oknál fogva - igényel, kérjük, hogy ezt az asztalfoglalásnál szíveskedjék jelezni.
 
Nyitva tartás
Hétfőtől-Péntekig : 11:00-15:00 és 18:00-21:00 óráig
Szombaton: 18:00-21:00 óráig
Vasárnap: Zárva tartunk
 
 
Parkolás
A Carmen Étterem belső, zárt parkolóval rendelkezik, melyet vendégeink a szabad helyek függvényében díjmentesen használhatnak.
 
Kisállatok
A Carmen Étterem nem alkalmas kisállatok fogadására, azonban a nyári időszakban szívesen látjuk teraszunkon a házi kedvenceket is.
 
Választás étlapról
A Carmen Étterem étlapján található ételek séfünk szaktudásának és kreativitásának termékei, ezért kérjük, hogy a választásnál legyenek bizalommal az összeállítások iránt.
 
Csoportok, gördülékeny kiszolgálás
Nagyobb létszámú csoportok érkezésekor (8 fő felett) kérjük, szíveskedjen előzetesen asztalt foglalni, illetve ajánlatot kérni, ugyanis az étlapunk komplexitásából adódóan a la carte fogyasztás esetén az ételek elkészítési ideje kiszámíthatatlanul megnőhet.

Szervíz díj
Az ételek és italok fogyasztása után 10% szervízdíjat számolunk fel.
 
 
 
 
H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.     Telefon: +36 96/510-800     Fax: +36 96/510-801     E-mail: info@carmenetterem.hu     Web: www.carmenetterem.hu
Üdülési csekk elfogadóhely
Hotel Kálvária****
Magnolia Spa
Cross Bar
Lyoness Partner

Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.