H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.    +36 96/510-800    info@carmenetterem.hu
Carmen Étterem Győr - Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.
Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal...
magyar deutsch english
 
 
 
Online foglalás, ajánlatkérés
Business menü, napi menüajánlatok
 
 
 
 
 

Ajánlatkérés

Referenciáink

Rendezvény referenciák
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás
 

Ház

A Hotel Kálvária, a Carmen Étterem, a Magnolia Spa, a Cross Bár, valamint a Solydent Fogászat a maga nemében egyedülálló komplexum Győrben, hiszen gyakorlatilag egy épületegyüttesben kínálja mindazon szolgáltatásokat, melyeket akár a helyi vendégkörünk, akár a távolabbról érkező vendégeink keresnek.
 

Hotel Kálvária

 
A Hotel Kálvária különlegessége, hogy négycsillagos és háromcsillagos kategóriában is kínál szálláslehetőséget családoknak, pároknak, baráti társaságoknak, üzletembereknek. A minden igényt kielégítő szálláshely kínálatunkat gazdag és színvonalas szolgáltatásaink, valamint munkatársaink elismerten vendégbarát szemlélete teszik igazán vonzóvá az Ön számára.
 
A négycsillagos Hotel Kálvária**** 2002-ben nyílt meg, ami már akkor is a régió egyik legelegánsabb, ugyanakkor legbarátságosabb szállodájának számított. A szálloda épülete, a szobák, a berendezési tárgyak kiváló minőségűek, a diszkrét és elegáns miliő adja a szálloda egyedi és exkluzív hangulatát.
 
A háromcsillagos Hotel Kálvária*** épületében kellemes színvilágú, családias, barátságos szobákat kínálunk Önnek. Mindkét épületben egyedileg szabályozható légkondicionáló (hűtő-fűtő funkciókkal), színes televízió, rádió, minibár, telefon, szobaszéf, hajszárító és fürdőszobai bekészítések garantálják vendégeink kényelmét.
 

Cross Bár

 
A Cross Bár ideális helyszíne üzleti megbeszéléseknek vagy baráti összejöveteleknek, legény- és leánybúcsúknak. Csocsó, darts, biliárd és kártyaszoba várja Önt a teljes kikapcsolódáshoz. A kulturált szórakozási lehetőség, a kellemes belső hangulat, a széles italválaszték - többek között koktélok, kávé- és teakülönlegességek - és a figyelmes kiszolgálás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jól érezze magát nálunk.
 

Magnolia Spa

 
Kivitelezésében exkluzív, berendezésében igényes wellness részlegünkbe várjuk Önt. A Magnolia Spa az egészség megőrzése mellett a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtéséhez is lehetőséget biztosít. A finn szauna, infra szauna, gőzfürdő és pezsgőmedence a víz gyógyító erejét adja, az ásványok - mint a himalájai sótégla - és a gyógyteák pedig hatékonyan járulnak hozzá az egészséges közérzet kialakulásához. A Magnolia Spa vendégei meghitt és családias hangulatban élvezhetik a wellness-részleg szolgáltatásait.
 

Solydent Fogászati Rendelő

 
Tíz székes fogászati rendelőnkben Győr történelmi belvárosától mindössze néhány percre, könnyen megközelíthető helyen, mégis nyugodt környezetben várjuk leendő és régi pácienseinket. Szakmailag magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező orvosaink és asszisztenseink munkája, valamint a kezelésekhez használt modern technikai eszközök jelentik a garanciát az Ön elégedettségére. Nagy létszámú csapatunk tagjai különböző területekre specializálódtak, így Ön egy helyen részesülhet teljes körű szolgáltatásban, nem kell más rendelőben várakoznia bizonyos vizsgálatok elvégzésére. Mindeközben kedves és segítőkész recepciósok, hoszteszek gondoskodnak a barátságos, családias hangulat megteremtéséről, ezzel is oldva a kezelések előtti feszültséget.
 
Szolgáltatásaink között a diagnosztikától a fogászati röntgenen, fogászati CT-n, konzerváló fogászaton át, az esztétikai fogászatig, fogfehérítésig, a fogékszer felhelyezésén, fogpótlások-, koronák-, hidak készítésén túl az implantológia, a lézerfogászat és a fogszabályozás is megtalálható - így Ön teljes körű szolgáltatásban részesülhet egy helyen.
 
 
 
 
H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.     Telefon: +36 96/510-800     Fax: +36 96/510-801     E-mail: info@carmenetterem.hu     Web: www.carmenetterem.hu
Üdülési csekk elfogadóhely
Hotel Kálvária****
Magnolia Spa
Cross Bar
Lyoness Partner

Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.