H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.    +36 96/510-800    info@carmenetterem.hu
Carmen Étterem Győr - Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.
Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal...
magyar deutsch english
 
 
 
Online foglalás, ajánlatkérés
Business menü, napi menüajánlatok
 
 
 
 
 

Ajánlatkérés

Referenciáink

Rendezvény referenciák
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás
 

Rendezvények

A Carmen Étterem és a Hotel Kálvária**** rendezvénytermei  ideális helyszíne az Ön üzleti rendezvények és családi rendezvények színvonalas lebonyolítására. Különféle méretű és elrendezésű rendezvényhelyszínek és modern technikai berendezések állnak rendelkezésére az Ön igényeihez igazodva, legyen szó néhány fős megbeszélésről vagy akár 66 fős lakodalomról. A rendezvények szervezésénél alapvető célunk, hogy az adott alkalomhoz illő, személyre szabott ételekkel és italokkal, figyelmes és udvarias kiszolgálással, igényes berendezéssel és exkluzív környezettel vívjuk ki az Ön megtisztelő elismerését.
 
Rendezvényeink, konferenciáink teljességéhez igény szerint kiegészítő programokkal, gálavacsorával, álló- vagy ültetett fogadással, műsoros estekkel járulunk hozzá.
 

Carmen Étterem

 
A Carmen Étterem adottságainak, központi fekvésének, könnyű megközelíthetőségének köszönhetően kiválóan alkalmas fogadások, bankettek, családi ünnepek (keresztelők, születésnapok, évfordulók, ballagások) és más jellegű, álló- és ültetett rendezvények megrendezésére, 46 főig.
 

Kamillus terem

 
A Kamillus terem nagyobb összejövetelek, konferenciák, tréningek, bankettek, fogadások, családi ünnepek megtartására tökéletes helyszín 66 főig.
 

Apollónia terem

 
Az Apollónia terem méltó helyszíne különleges családi alkalmak, zártkörű megbeszélések, üzleti ebédek és vacsorák lebonyolításának 25 főig.
 

Cross Bár

 
Legyen felejthetetlen a legény- és leánybúcsú is! Ünnepelje meg barátaival az új élet kezdetét a Cross Bárban!  
Billiárd   Csocsó   Darts   Pókerasztal 
 

Party szerviz

 
A Carmen Étterem party szerviz szolgáltatásának keretén belül egyedi ötletekkel, teljes körű szervezéssel állunk az Ön rendelkezésére, egyszerre biztosítva rendezvényén a tökéletes vendéglátást és a kiegészítő rendezvényszervezői feladatok ellátását, időt és energiát megtakarítva ezzel Önnek. A külső helyszíneken lebonyolítandó céges- és magánjellegű rendezvények vendéglátással kapcsolatos feladatait levesszük az Ön válláról, így Önnek nem kell törődnie az ételek elkészítésével, a berendezéssel, a dekorációval, a mosogatással vagy a hideg- és meleg italok beszerzésével. Komplett felszerelésünkkel teljes körű szolgáltatást nyújtunk kicsi és nagy rendezvények esetén egyaránt, akár 300 főig.
 

Rendezvénytechnika

 
A céges- és magánrendezvények technikai hátterét modern műszaki berendezéseinkkel biztosítjuk a rendezvény jellege és az Ön igényei alapján: projektor, dokumentum kamera, írásvetítő, flip-chart, mágnestábla, pin-wand, videó, televízió, DVD/CD lejátszó és teremhangosítás állnak rendelkezésre.
 
 
 
 
H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.     Telefon: +36 96/510-800     Fax: +36 96/510-801     E-mail: info@carmenetterem.hu     Web: www.carmenetterem.hu
Üdülési csekk elfogadóhely
Hotel Kálvária****
Magnolia Spa
Cross Bar
Lyoness Partner

Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal.