• H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.
  • +36 96/510-808
  • Magyar

Ajánlatok

Heti menü

DÉLI MENÜ 19. hét
2021.05.10.-05.14.

Standard menü 1.590 Ft

Hétfő
Zsenge zöldborsóleves (G,Z)
A: Carbonara spagetti parmezánnal(G,L)
B:
Rántott halfilé majonézes burgonyasalátával (G,L,H,T)
Napi desszert


Kedd
Brokkolikrémleves (L)
A: Brassói aprópecsenye (G)
B: Szezámos csirkerögök, vitamin saláta joghurtos öntettel (G,L,T)
Napi desszert

Szerda
Bodzás eperkrémleves (L)
A:
Óvári csirkemell hasábburgonyával (GO,L)
B: Párizsi borda rizibizivel (G,T)
Napi desszert

Csütörtök
Húsleves gazdagon (G,T,Z)
A:
Burgonyafőzelék Stefánia vagdalttal (G,L,T)
B: Roston csirkemell zöldséges árpával(G)
Napi desszert


Péntek
Gulyásleves (Z)
A:
Túros tészta szalonnapörccel (G,L)
B: Cukkini tempura jázmin rizzsel, wasabi majonézzel (G)
Napi desszert

Heti extra menü 2.190 Ft
Napi leves
Milánói sertésborda (G,L)
Napi desszert

Állandó extra menüajánlatunk
BBQ spare ribs, steak burgonya, coleslaw saláta  3.490 Ft
Rosé kacsamell, édesburgonya-püré, eper salsa (L)  3.490 Ft
Szűz tournedos, medvehagyma rizottó (L)  2.750 Ft
Grillezett lazac steak, serpenyős zöldségek (Z)  3.990 Ft
Cézár saláta, pirított jércemell, parmezán (L) 2.450 Ft


Áraink bruttó árak, és forintban értendőek.


Az ételek allergén tartalmát a következő betűkkel jelöljük: G=glutén, GO=gomba, H= hal, L=laktóz, M=mustár, R= rák, T= tojás, Z= zeller.
Carmen Étterem