• H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D.
  • +36 96/510-808
  • Magyar

Business menü

Heti menü


DÉLI MENÜ 8.hét
2024.02.19.-02.23.



Hétfő
Frankfurti leves  (G,L)
A: Tarhonyás hús, savanyúság (G,T) 2.600 Ft
B: Jércemell brokkolival, sajttal süttve, jázmin rizs (G,L) 2.600 Ft
C: Sörtésztában sült halfilé, hasábburgonya, citrus-majonéz (G,T) 2.600 Ft
D: Zöldségnyárs, ajvár (Z,GO) 2.600 Ft
Nap ajándék desszert


Kedd
Francia hagymaleves
A: Szezámos csirkerögök, görössaláta (G,T,L) 2.600,-Ft
B: Fokhagymás tarja, kemencés burgonya, savanyúság  2.600,-Ft
C: Marhapörkölt, galuska, savanyúság (G,T) 2.600,-Ft
D: Grillezett cukkíni, jázmin rizs, sweet chili  2.600 Ft
Napi ajándék desszert   

Szerda
Fahéjas szilvaleves
A: Gong bao jérce, jázmin rizs (Z,S,T) 2.600,-Ft
B: Tejföllel és sajttal sült sertéskaraj, burgonyapüré (L) 2.600,-Ft
C: Cézársaláta, pirított csirkemell, parmezán (H,L) 2.600,-Ft
D: Lencsés karfiol, törtburgonya (M,Z) 2.600 Ft
Napi ajándék desszert

Csütörtök
Húsleves  (G,T,Z) / Füstös burgonyakrémleves (Z)
A: Borsófőzelék, Leberkäse (G) 2.600,-Ft
B: Cornflakes csirke, batátás csicseriborsópüré, balzsamos meggy  (L) 2.600,-Ft
C: Székelykáposzta (G) 2.600,-Ft
D: Zöldséges bulgur, grillezett paradicsom (G,Z) 2.600 Ft
Napi ajándék desszert

Péntek
Nyírségi gombócleves (G,T,Z) / Brokkolikrémleves
A: Gnocchi, rokfort sajtmártás, bébiparaj (G,T,L) 2.600,-Ft
B: Rántott cukkíni, jázmin rizs, tartásmártás (G,T,L) 2.600,-Ft
C: Erdei gombás rizottó parmezánnal (GO,L) 2.600,-Ft
D: Red currys rizs, sült ananász  2.600 Ft
Napi ajándék desszert

Állandó extra menüajánlatunk napi levessel és desszerttel:
Rántott sertésborda, hasábburgonya, savanyúság (G,T) 2.950,- Ft
Rántott trappista sajt, hasábburgonya, majonéz mártás (G,T,Z) 2.950,- Ft
Rántott fogasfilé, petrezselymes burgonya, lime majonéz (G,T,L,H) 5.450,- Ft
Roston csirkemell grill zöldségekkel (Z) 2.950

Áraink bruttó árak, és forintban értendőek. Elvitel esetén a csomagolás ára: 150 Ft/db

Az ételek allergén tartalmát a következő betűkkel jelöljük: G=glutén, GO=gomba, H=hal, L= laktóz, M=mustár, R=rák, T=tojás, Z=zeller, S=szója.




















Carmen Étterem